Special trailers & Export trailers

"Vårt mål är att göra dina transporter så effektiva och lönsamma som möjligt."

Svart trailer

Special trailers

”Special är vår standard” VM Trailer och Härryda konstruerar och tillverkar kundanpassade transportlösningar med material av högsta kvalité och det senaste inom 3D konstruktionsteknik.

Samtliga våra modeller konstrueras för bästa tänkbara last- och transport egenskaper, säkerhet tillförlitlighet, funktionalitet, design och ekonomi. Vår utveckling av nya modeller har resulterat i att vi idag är marknadsledande inom transportfordon och transportlösningar i Norden.

Vårt mål är att göra dina transporter så effektiva och lönsamma som möjligt.

Export trailers

VM Trailer tillverkar trailers och släp för extremt tunga och mycket krävande transporter med material av högsta kvalité och det senaste inom 3D konstruktionsteknik. Våra export trailers och släp finns både som ett brett program av standard modeller samt kan anpassas helt efter önskemål och transportbehov.

Samtliga våra export modeller konstrueras för bästa tänkbara last- och transport egenskaper, säkerhet, tillförlitlighet, funktionalitet, design och ekonomi. Vår utveckling av nya modeller har resulterat i att vi idag är marknadsledande inom transportfordon och transportlösningar i Norden.

Vårt mål är att göra dina transporter så effektiva och lönsamma som möjligt. Vi har samarbete med Certex surrningsutrustningar vilket originalmonteras på VM Trailer och Häryda Släps samtliga modeller, surrningsutrustning kan givetvis även beställas hos vår reservdelsavdelning.